Árajánlat kérése
Árajánlat kérése
×
Bemutatkozás

A Danubius-Ablak homlokzati nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek, valamint ezek kiegészítőinek forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók a műanyag illetve fa nyílászárók, beltéri ajtók, redőnyök, rovarhálók, párkányok, tetőtéri ablakok, valamint kapumozgató rendszerek és garázskapuk is. 
Danubius Ablak - kiváló minőség, megfizethető ár
Ennek megfelelően igyekszünk minél szélesebb körű, minőségi, ugyanakkor elérhető árú szolgáltatást nyújtani a fa- és műanyag nyílászárók, valamint a nyílászárókhoz szükséges kiegészítők terén.
Mivel a nyílászárók termékpalettája egyre bővül és a fogyasztói igények is egyre magasabbak, ezért mi mindent megteszünk, annak érdekében, hogy Ön megtalálja ízlésének és elképzelésének leginkább megfelelő árukínálatot az ajtók és ablakok terén.
Természetesen folyamatosan szem előtt tartjuk azokat a meghatározó körülményeket, melyek nyílászáró vásárlásakor leginkább befolyásolják a választást:
A nagyon olcsó ár által keltett örömet gyorsan feledteti a gyenge minőség!
Fontos tényező a gyártási idő, valamint mennyi idő telik el a megrendeléstől a beépítésig.
A fent említett tényezők mellett akad sok más is, hiszen nem vagyunk egyformák. Mi igyekszünk árainkat a piaci árakhoz képest alacsonyan tartani amellett, hogy Önt a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben kiszolgáljuk.
Bemutatótermünkben megtekintheti az általunk forgalmazott fa- és műanyag bejárati ajtókat, ablakokat, erkélyajtókat, tetőtéri ablakokat, árnyékolástechnikai termékeket, könyöklőket.

A forgalmazás mellett igény szerint felmérjük, házhoz szállítjuk, valamint beépítjük a nálunk vásárolt ajtót, ablakot vagy bármilyen más kiegészítőt, árnyékolástechnikai terméket.


Egyedi méretben is elkészítjük az Ön által megálmodott nyílászárókat. Beépítőink megbízható, tapasztalt szakemberek, akik készséggel állnak rendelkezésére amennyiben szeretné új nyílászáróit velünk felméretni, beépítetni.

Üzletünkben tapasztalt munkatársaink segítenek Önnek új vagy régi házához vagy lakásához megfelelő nyílászáró megtervezésében, kiválasztásában.

Miért minket válassz?


 • Tapasztalat

  mert kollégáink hosszú èvek óta elismert szakemberek az építőiparban

 • Gyors szállítás

  mert szerkezeteit akár már 1(!) nap alatt is àtveheti

 • Korrekt árak

  mert àllandó 45% kedvezményünk mellé mindig biztosítunk más akciókat is

 • Tapasztalat

  mert kollégáink hosszú èvek óta elismert szakemberek az építőiparban

 • Személyes ügyfélszolgálat

  mert cègünk fontosnak tartja az ügyfelek tájékoztatását a tanácsasáatól a munka befejeztéig

A csapat


 • Miló Zoltán - Tulajdonos, Ügyvezető

 • Milóné Kainráth Roxána - Tulajdonos

 • Bene-Barta Vivien - Irodavezető

 • Mittiner Mónika - Ügyfélreferens