Ingyenes árajánlat készítés

Ingyenes árajánlat készítés

A helyszíni felmérés, vagy az Ön által megadott méretek és darabszám alapján szerkesztőprogramunk segítségével akár egy óra alatt elkészítjük részletes árajánlatunkat.

Nyílászáró bontás, beépítés

Nyílászáró bontás, beépítés

Amennyiben régi nyílászárót kíván cserélni, szakembereink elvégzik a szakszerű bontást, majd a nyílásba beépítik az új nyílászárót, garanciával.

Amennyiben nyílászáró cserére adtuk a fejünket, fontos tudni, hogy nem csak a kiválasztott nyílászáró(k) minősége, hanem annak beépítési minősége is rendkívül fontos a az elvárt végeredmény eléréséhez.

Cégünk szakember-gárdája évtizedes tapasztalattal rendelkezik nyílászárók beépítése terén. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy amennyiben mi építjük be új nyílászáróját, hosszú évekig megelégedéssel fogja azt használni.

Mindezt szeretnénk alátámasztani azzal, hogy az általunk beépített nyílászárókra az 5 év garanciát kiterjesztjük további 10 évvel! Azaz a nálunk megrendelt és általunk beépített nyílászárókra 15 év teljeskörű garanciát vállalunk!

Díjtalan helyszíni felmérés

Díjtalan helyszíni felmérés

Ügyfeleink kérésére díjtalanul elvégezzük a nyílászárók helyszíni felmérését, ahol szakmai, műszaki és esztétikai szempontokat figyelembe véve nyújtunk segítséget a legjobban megfelelő termékek kiválasztásához.

Sérült falfelület helyreállítása

Sérült falfelület helyreállítása

Beépítő szakembereink vállalják a sérült falfelület helyreállítást vakolással vagy gipszkartonnal amennyiben erre igény merül fel.

Garázskapu szerelés

Garázskapu szerelés

Minden nálunk vásárolt garázskaput kérésre kedvezményes áron beépítünk a helyszínen.

Természetesen vállaljuk a nem nálunk vásárolt garázskapuk beépítését is.

Redőny és rovarháló szerelése

Redőny és rovarháló szerelése

A nyílászárókhoz megrendelt redőnyök, rovarhálók beépítését, felszerelését garanciával vállaljuk.

Oszd meg másokkal is!